Som vanlig på hvert årsmøte har Norges Cykleforbunds Veteranklubb prisutdeling til to utøvere som har bemerket seg positivt og vist stor fremgang, samt gode resultater i året som har gått.

Ikke overraskende gikk årets ungdomsstipend til en av våre fremste utøvere på landeveissykkelen. Med sin flotte 5. plass i VM fellesstart, og 6. plass på EM tempo og som NM-vinner, har Susanne Andersen fra Stavanger SK, bevist at hun er en kommende topprytter. Hennes 5. plass under årets VM i Richmond, USA var ikke mindre enn imponerende.

– Hadde det ikke vært for et lite uhell før siste runde, så hadde jeg nok klart en enda bedre plassering, kunne hun fortelle undertegnede. SYKKEL gratulerer.

Årets Pokal gikk (litt overraskende, men ikke uventet) til en annen kvinnelig utøver, nemlig Ingrid Sofie Bøe Jacobsen fra Halden CK. Styrets bedømmelse i samarbeide med NCF var som følger: «Hun er vår store stjerne i sprint terreng, hun beviste i år at hun tilhører verdenseliten med å bli nummer to – en plass høyere enn i fjorårets VM hvor hun tok bronse». Hun ble også årets NM-vinner i sprint terreng. Nå er det bare å vente på at hun klatrer helt til topps internasjonalt i kommende 2016-sesong.

(Ingrid Sofie var beklageligvis ikke til stede på årsmøtet, hun var på samling med Gunn Rita Dahle Flesjå).

Bildetekst: Susanne Andersen fikk flotte blomster og en sjekk på kr. 7500,- av Veteranklubbens leder, Jan E. Gjertsen veterankl-pokal

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *