Tilbakeblikk gjennom vår bilde serie fra et meget flott VM i Verona 2004.

Dette var tredje gang Verona arrangerte sykkel VM. En fantastisk opplevelse med over 600.000 tilskuere på plass under proffenes fellesstart på søndag.

  Anita -1

Vi legger ved en link fra bildeserie med våre supportere på plass. Dette VM ble for oss nordmenn husket som et fantastisk VM for Anita Valen, som etter meget tøff og aktiv sykling tilslutt kom inn på en bronsemedalje. Anita Valen

 

Ellers var det «tynt» Kurt Asle Arvesen hadde muligheten, men i siste utforkjøring ca. 1.5 km før mål stoppet han nesten opp for å se etter Thor Hushovd. Arvesen gikk da glipp av en topp plassering. Regner med at det er mange som her kan minne tilbake fra et flott sykkel VM.

Alle bildene er tatt av Fritjof Iversen.

Verona 2004

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *