VM i Madrid for første gang.

madrid-1 På vei til fotballkamp på fantastiske Santiago Bernabu. 

Aldri har et sykkel VM på landevei blitt arrangert i sentrum av en så stor by som Madrid. Flere av de største hovedgatene var fullstendig avstengt mens sykkelrittene ble arrangert. Et fantastisk arrangement, men bakdelen var at alt ble for stort, vi opplevde ikke den fantastiske nærheten og stemningen som i for eks. Verona. For oss supportere var et av høydepunktene utenom sykkelopplevelsen det å oppleve fotballkampen mellom Madrid og Atletico Madrid på Santiago Bernabu stadion, en utrolig opplevelse på dette fantastiske fotball anlegget.

Madrid 2005   

C:\Users\Fritjof Iversen\Desktop\Madrid

http://www.nor-foto.no/p242909859

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *