Et litt spesielt VM.

Det er jo nesten utrolig at det blir arrangert et VM noen km fra arrangørstedet som hadde dette året før. Det var tilfellet med årets VM som ble arrangert i Medrisio i Sveits, noen km (over bakketoppen) fra Varese.

Assos Medrisio    Foran Assos hovedkontor

Medrisio er nabobyen til Varese men ligger da noen km. på andre siden av grensen. For her var det grense vakter (da Sveits ikke er medlem av EU). Men vi ble aldri stoppet, var bare for syns skyld. Medrisio er også byen her det kjente profilerte sykkeltøyet Assos har sitt hovedkontor. Dette er en så liten by at hoteller nesten ikke er og oppdrive, vi bodde derfor i Lugano, også denne byen helt på grensen til Italia. En meget flott by, liggende ved en stor og fin innsjø.  Til sykkelarenaen ble vi fraktet med tog hver dag, å tro det eller ei, det var gratis.Lugano

Til sykkelarenaen ble vi fraktet med tog hver dag, å tro det eller ei, det var gratis. Et meget godt og fint opplegg.

I dette VM hadde Kurt Asle Arvesen sin beste VM plassering i sin aktive karriere, han ble nr. 12, som også var Norges beste resultat i dette VM.

Bildene er tatt av Fritjof:

Forhåndsbesøk 2008  Beklageligvis har vi fått problem med supporter arkivet til dette VM, men vi gir ikke opp.—-

Og vår sidefotograf Terje Kjølseth:

http://www.nor-foto.no/p937237746 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *