Stuttgart var et flott VM arrangement og med en flott ØL festival.

Det er vel faktisk det vi husker best fra denne VM turen, ØL festivalen og at vi hadde i samarbeid med Kurt Asle Arvesen sin fanklubb et eget Carter fly til dette VM.

Stuttgart  

Vi reiste på første klasse og hadde store forhåpninger til bla. Thor Hushovd, Kurt Asle Arvesen, Anita Valen og ikke minst U23 rytterne ved Edvald Boasson Hagen i spissen. Faktisk så var det Edvald som sto for den Norske prestasjonen ved og bli nr. 6 på U23 tempo. For øvrig ble Edvald også beste Norske på fellesstarten til U23 gutta. Thor og Kurt Asle klarte ikke kjøret i denne tøffe løypa og kom på henholdsvis 19 og 42 plass, Mads Kaggestad klarte ikke kjøret og brøt som vanlig. 

Edvald Stuttgart

For oss supportere var dette et flott VM med meget dyktige arrangører og flotte løyper. Vi bodde sentralt på et topp hotell og vi klarte å få med oss en av de første dagene av ØL festivalen i Stuttgart. Etter Munchen så er dette Tysklands største festival.

 

Bildeserie som vanlig av Fritjof Iversen:

http://www.norwegiansupporter.no/bildegallerier/stuttgart2007/index.htm 

Og sidefotograf Terje Kjølseth:

http://www.nor-foto.no/p534796781 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *