Et av de flotteste sykkel vm vi har vært på.

Bare 4 år etter Verona var det igjen Italia sin tur til og arrangere VM, denne gang i den flotte «lille» byen Varese. Å for et VM det ble for oss supportere, masse folk, stor stemning og mange flotte opplevelser. På sykkelsetet derimot var det ikke mye å skryte av for de Norske utøverne. Vi husker spesielt den flotte og spektakulære vandreturen vi hadde opp til «»Ristorante Montofano» på det høyeste utsiktspunktet over Varese. Turen opp dit var på ca. 3 km og det var stigning hele veien. Men alle kom opp, til en fantastisk flott Lunch buffet, bestående av lokale retter.   

Varese 4
Da starter vi på vei til toppen, ca. 2,5 km.
Varese 7
Det ble tøft for «baktroppen» etter hvert. Men det var en flott tur.

Varese 5

Høydepunkt for Pål Fredriksen når han fikk hilse på Mario Chipollin, som var på samme restaurant som oss.                  

Varese 2
Det ble ikke mange høydepunkter og juble for under dette VM.

Ikke akkurat mye å juble for når det gjaldt sykkelprestasjoner for de Norske utøverne, selv om Kurt Asle Arvesen hadde en meget god mulighet til å gjøre det helt store, beklageligvis så syklet Kurt for Thor Hushovd, og han ventet da på han i den avgjørende utforkjøringen 4 km før mål. Synd her gikk Kurt glipp av en god plassering i verste fall en medalje.

For oss supportere så husker vi Varese for den fantastiske turen opp til Borgen høyt over Varese, her hadde vi en meget bra lunch med mye god stemning. Sjekk ut bildene. Alle foto Fritjof Iversen.

2008 Galleri 1Galleri 2   |  Forhåndsbesøk 2007 

http://www.nor-foto.no/p789333271 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *