Sykkel VM i Nederland er alltid en stor fest.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

På plass i et av Falkenburg’s beste hotell, hadde vi nesten orkesterplass til dette årets VM konkurranser. Nesten som vanlig var vi også til dette VM arrangementet rundt 40 supportere, mange var med for første gang, men de aller fleste har vært med siden starten i Verona 1999. Jeg vil vel nesten påstå at nest etter Italia så er det ikke mange som kan arrangere et sykkel VM som de gjør det i Holland. Her er sykkel på lik linje med Italia, en nasjonalsport.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Også her hadde vi tid til å få med oss noen severdigheter, bla. på besøke på en av byens store attraksjoner, en av Europas største underjordiske grotter. Meget imponerende, bygd og laget for turistene.  Som vanlig hadde Fritjof også noen bilder fra dette VM. Terje Kjølseth var som vanlig med og kan vise til flotte sykkelbilder.

Limburg 2012  

http://www.nor-foto.no/p268636335 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *