Tilbake i Italia, denne gang i en av Italias flotteste byer Firenze.

Det var stor stemning og optimisme i den Norske supporter gjengen. I år skulle vi på pallen. (Beklageligvis det gikk ikke denne gangen heller). Vi gledet oss også til å oppleve et nytt VM i Italia, er det noe Italienerne er flinke til så er det og arrangere og lage stemning, vi ble litt skuffet. Det viser seg gang på gang at det å arrangere et så stort mesterskap i en storby, det byr på problemer. Arrangementet gikk meget bra men ikke den samme stemningen som vi er vant til fra VM i Italia. Bevares masse folk og stor interesse men ikke som vi er vant til, fra Verona, Varese. Men som dere vil se ut av bildene så var det et flott arrangement med en meget tøff fellesstart løype.

Firenze

Beklageligvis så ble også fellesstarten for proffene søndag delvis ødelagt grunnet et utrolig regnvær som holdt frem helt til det var 4 runder igjen. Det satte selvfølgelig også en demper på arrangementet. Men vi fikk da også denne gang tatt noen bilder fra dette VM.

Firenze 1

Firenze 2013

http://www.nor-foto.no/firenze2013 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *