1000 vis av nordmenn på plass under sykkel VM i Danmark.

Danmark var vertskap for dette årets sykkel VM. En oppgave de klarte med bravur.

Køben 

Dette var VM på «hjemmebane» som Thor Hushovd skulle vinne, han var da også en av de store favorittene. Køben 3

Utrolig men sant så klarte vi oss hele denne uken i september uten regn og vind av betydning. København var Danmarks arrangør by, med spennende trasser i og utenfor byen. Tempoløypa var meget attraktiv med målgang på rådhusplassen midt i byen.

Køben Canselara
Cancellara etter målgang på tempoen, meget irritert etter og ha tapt førsteplassen ved å sykle inn i vantet noen km før målgang.

Som ventet i den forholdsvis enkle og lette fellesstart løypa så var det en løype tilrettelagt for spurtene. Det var store forhåpninger til de norske utøverne, spesielt til Thor Hushovd som var en av de store favorittene. Beklageligvis så fungerte ikke det Norske laget som det skulle, og Thor nådde ikke opp. Men England med Cavendish i spissen syklet fantastisk som lag, her Cavendish spurtet inn til en fortjent seier. Fritjof og Terje har også denne gang en rekke bilder fra arrangementet sett med en supporter blikk.

København 2011

http://www.nor-foto.no/p997271931 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *