INNSBRUCK-TIROL 2018 ROAD WORLD CHAMPIONSHIPS

Vi inviterer til noen uforglemmelige dager i Innsbruck fra tirsdag 25. sept. til mandag 1. okt. (oppdatert)

Logo VM

Vi har nå vært på en rekognoserings tur og sjekket ut div. hoteller og ikke minst løype og løypetrase. Start på de ulike rittene skjer på utsiden av Innsbruck sentrum. Dvs. at Team Time Trial for menn og damer starter i Øtztal. Time Trial for junior g/j og D-elite samt U23 starter i Hall-Wattens. For M-elite går time trial starten Alpbachtal-Rattenberg. Alle har runder og målgang i sentrum av Innsbruck (se bilde).

Innsbruck-2

Den hvite streken bak bilen indikerer målstreken, de kommer da inn mot kjøreretningen.

Alle fellesstarter starter i Kufstein, foruten Jenter junior som starter i Alpbachtal-Rattenberg. Fra Kufstein sykles det da ca. 50 km forholdsvis flatt, før de kommer inn til Innsbruck, her blir det runder på ca. 14-15 km pr. runde. Løypa i Innsbruck er ikke klar enda men det ligger an til en meget tøff trase. Vi snakker om total høydemeter på over 4500 m.

Innsbruck er en fantastisk flott by

Innsbruck-1 Innsbruck-5

Byen er omkranset av alpene på alle sider. I denne «kompakte» og sentrumsnære byen kan vi garanter en VM stemning 24 timer i døgnet. Her vil alt ligge nært og bekvemt. Problemet kan vel være og se rytterne flere ganger i løpet av runden, så her må man nok finne plass i en av de tøffe bakkene eller inne i sentrum.

Innsbruck-4

Det er tøffe og harde bakker i dette VM.

Innsbruck er jo mest kjent som ski metropol, hit til Tirol kommer folk fra hele verden. På sommeren er det Down Hill på sykkel som er det store, de har bygget opp transport fra sentrum med bla. trikkevogner i tuneller som frakter syklistene til Gondolheiser som tar deg med opp i ca. 2700 meters høyde. Når du kommer ned med en møkkete sykkel kan du vaske denne gratis i små vaskehaller som er plassert langs sykkelstien.

Innsbruck-3

Vi så ikke mange syklister på racer her. Men med et meget godt og integrert sykkelnett rundt, og i byen, så er dette absolutt en by for syklister. Mest kjent er nok Innsbruck for et av verdens største krystall fabrikker som produsenter SWAROVSKI. Vi var og besøkte dette fantastiske anlegget, noe vi virkelig kan anbefale til alle.

Swarovski
Hodet med krystall øynene hos Swarovski

Swarovski 1

Vi kommer til og satse på et hotell i sentrum av Innsbruck, dvs. at man da enkelt kan gå til løypa ved mål gang på universitets plassen, eller finne en annen plass i løypa. Det blir bygget opp tribuner med publikumsplasser og storskjermer ved vekslingsområdet.

Er dette noe du kunne tenke deg og være med på, ikke nøl med å ta kontakt. Jo fortere vi får en oversikt over hvor mange som ønsker å være med, jo bedre priser kan vi forhandle frem på det aktuelle hotell. Vi ønsker deg velkommen til og være med på denne turen i regi av Norwgian Cycle Tours, for mer info send en mail til : fritjof@norwegiancycletours.no 

http://www.innsbruck-tirol2018.com/en/  Facebook side:  https://www.facebook.com/InnsbruckTirol2018/ 

Vi vil oppdatere siden fortløpende med aktuell informasjon, straks løype traseen i sentrum er klar legger vi ut dette. Er det noe du savner på denne nett siden, legg da gjerne inn en kommentar nederst på siden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *