Vi har nå kun 1 ledig plass igjen til årets store sykkelbegivenhet.

Er du rask så kan du nå sikre deg en plass i vår gruppe på 42 andre til Innsbruck-Tirol, fra tirsdag 25 september til mandag 1. oktober. Fly fra Gardermoen til Munchen, buss fra flyplassen i Munchen til Innsbruck, du bor da på et 4 stjerners hotell ca. 200 m fra start/mål. Frokost inklusive i pris, samt retur med buss til Munchen og direktefly hjem. Gjør oppmerksom på at vi da har 1 ledig plass igjen på flyet t/r, og valget mellom dobbelt eller enkeltrom på hotellet, inkl. frokost.

6 dagers sykkelfest for kun kr. 10.950,- i dobbeltrom (pr. person), enkeltrom kr. 12.950,- 

Ta kontakt på mail til: fritjof@norwegiancycletours.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *