Å være med på sykkelritt i England er en opplevelse, spesielt i dette fantastiske området Yorkshire.

Logo UCI Road World Championships 2019 - Yorkshire, Great Britain

Yorkshire er et de største områdene nord i England, totalt bor det ca. 5 millioner innbyggere i dette enorme omlandet på over 15000 kvm, som blant annet er kjent for sine mange fotball klubber, kan nevne Leeds, Sheffield, Barnsley, Bradford med flere. I tillegg er området spesielt kjent for stor Skandinaviske innslag. Dette er et området i England med masse kultur, spesielt York med sine mange kulturskatter og er en av de eldste byene i England fra år 100. Dette er byen som Vikingene gjorde til sin hovedstad i år 400 med stor brutalitet og suksess.

                                                                                                                                                                                                                     

Bilde fra byen YORK.

Alle ritt vil ha forskjellig utgangspunkt/start og vil ende opp i Harrogate, en liten by på ca. 70.000 mennesker. Harrogate vil derfor bli svært sentral for dette VM. Da det er nesten helt umulig og få hotell i arrangørbyen (små hoteller) så må man se seg om i nærmeste omland. Vårt hotell er lokalisert midt mellom Leeds. Harrogate og York, altså et perfekt utgangspunkt både for ritt og div. turer. Vi har fått fatt på en par rom til, så her er det bare og ta snarlig kontakt. 

Men-Elite-Road-Race Yorksher

Vi er så heldige og ha fått tak på et flott hotell i Leeds området. Her vi da tar sikte på og ta fly til Manchester, og buss herfra. Vi har så langt 22 disponible rom, 20 av disse er allerede bestilt og vi har kun 2 rom igjen. Så her er det om og gjøre å reagere fort. Vi tør ikke si noen pris i forhold til denne turen som vil gå over 6 dager, fra 24 til 30 september 2019. Men kan antyde en plass rundt årets pris på ca. 9.800,- pr, person for fly t/r , buss transport og opphold 6 netter på 4 stjerners hotell inkl. frokost.

 

Logo York

Ta snarest kontakt på mailfritjof@norwegiancycletours.no
For mer info rundt neste års VM: https://worlds.yorkshire.com 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *