Sykkel VM Innsbruck – Tirol 2018.

Forventingene var store da 40 supportere møttes på Gardermoen kl. 0700  tirsdag morgen 25 september. Dette er noe vi har gledet oss til gjennom et helt år. Det begynte riktignok ikke så bra, vi måtte sitte å vente ca. 1 time i flyet, før det lettet mot Stockholm. Her måtte Norwegian flyet som skulle frakte oss til Munchen vente på de Norske supporterne (vi var nok ikke så populære blant de andre reisende) men dette var helt klart en feil fra Norwegian sin side. Turen til Munchen gikk fint, her ventet bussen på oss som avtalt for å kjøre oss til Innsbruck.

Supporter 7
Vi ble kjørt fra Munchen med en 6 stjerners buss.

Å for en buss og for et flott vær, vi kom oss til Munchen på første klasse, fantastisk fin tur gjennom bla. Seefeldt. Alle var vi spente på hvilket hotell som ville møte oss, må vel bare si at det var over alle forventinger, lå ca. 200 m fra målgang og arene, dette var også hotellet til UCI, og løypa gikk rett utenfor døra. Bedre har vi aldri bodd på et VM.

Supporter 9
Det var ikke noe og si på bekvemmeligheten.
Supporter 10
Noen koste seg ekstra godt.
Supporter 8
Å noen fant den gode tonen.

6 fantastiske dager i Innsbruck gjorde dette VM til en opplevelse, jeg tenker da ikke på de Norske resultatene, de kunne absolutt være på et høyere nivå, nei, jeg tenker på det utrolige godt gjennomførte arrangementet, og det fantastisk flotte været gjennom alle dagene.

Supporter 1
En god øl på 2200 m høyde smakte godt.
Supporter 3
ufattelig flott utsikt fra 2240 m høyde.

En bedre ramme rundt et sykkel arrangement skal man lete lenge etter, selv Bergen må her se seg slått. Vi legger om kort tid ut en mengde bilder som viser både det sportslige, miljøet og ikke minst den fantastiske naturen. Noen bilder av våre supportere vil det også være med.

Supporter 4
Gutta klar for foto jobb i løypa.
Supporter 5
På tur til Gondolen som brakte oss opp på 2200 m høyde.

Vi oppdaterer siden kontinuerlig, så bare følg med. Vi sier hjertelig takk for en flott VM tur og gleder oss allerede til neste års sykkel VM i YorkShere England. I følge arrangøren her så skal det bli enda bedre en det vi opplevde i Innsbruck.   

no images were found


Her ser du enda flere bilder fra Innsbruck. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *