Veteran årsmøtetVeteranklubbens årsmøte ble avholdt på Skøytemuseet, Frogner Stadion torsdag 22 november.  

41 medlemmer var tilstede på dette tradisjonsrike årsmøtet i Norges Cykleforbund’s Veteranklubb, med valg, utdeling av ungdomsstipend og Veteranklubbens pokal, samt avslutning med julemiddag. 

Veterankl. 1Veterankl. 1

Har vel aldri vært på et årsmøte her valgkomiteens forslag til nytt styre har blitt «banket» igjennom med slik hastighet som i Veteranklubben. Her er det ikke mange diskusjoner og argumentasjoner om posisjoner, som regel bli de ulike representantene sittende i år etter år.  Saksliste og årsberetning blir derfor gjort unna i ekspress fart. Formann (Leder) ble som de senere år Jan E. Gjertsen fra Lørenskog CK, sekretær Arild Friberg (ikke på valg), Kasserer Tore Milsett (Lørenskog CK) gjennvalgt for 2 nye år, (har bare sittet som kasserer de siste 14 årene), styremedlem Per Lindt (Lørenskog CK) går av etter mange år i styret, inn som nytt medlem kommer Terje Opsahl (IK Hero), i tllegg er Terje Amundsen (IL Stjernen) styremedlem, og nytt varamedlem ble valgt Ole Kr. Karlsen (Tønsberg CK). 

Aktiviteten i klubben er stor, med hele 6 avholdte styremøter, flere felles sykkelturer, innbydelser til ulike arrangementer, bla. 6 dagers i København. Er overrasket over at det kun er 170 registrerte medlemmer, det burde vært dobbelt så mange. Dette er en flott arena for sosialt samvær og aktivitet for alle veteraner i Norge, så her burde veteranene stå i kø for å melde seg inn.

Veterankl. 3
Leder i klubben Jan E. Gjertsen, stolt overrekker av stipend og Pokal.

Veterankl. 4

En av de absolutt flotteste og viktigste aktiviteter i klubben er deres mangeårige utdeling av ungdomsstipend, til sesongens mest aktive ungdoms syklist, samt Veteranklubbens Pokal til den mest offensive og positive syklist som har markert seg gjennom hele sesongen. I år var det 17 år gamle Fredrik G. Finnesand fra Sandnes SK som fikk tildelt årets ungdomsstipend, med bla. 1 uke på treningsleir i Europa med Team Joker Icopal, spennende. Fredrik er en spennende sykkelrytter som bare for 1 år tilbake var en etablert fotballspiller, men ble skadet og anbefalt og bruke sykkel i restitusjon for å komme tilbake. Han ble så fasinert av sykkel gjennom bla. deltagelse i enkelte ritt han han da valgte sykkel fremfor fotball, et fornuftig valg spør du meg. Han gjorde det så bra i disse rittene at han ble tatt ut på VM laget til Innsbruck.

Årets Pokal gikk i år til Norges absolutt beste syklist gjennom sesongen, Vegard Stake Laengen (Asker CK), nå proff i UAE Team Emirates. Vegards fantastiske innsats under årets VM fellesstart står absolutt som et av høydepunktene, i tillegg som vinner av årets NM fellesstart, samt nr. 2 på femte etappe i Catalonia rundt. Han kan også gjennom sin offensive sykling vise til mange flotte plasseringer under årets store sykkelritt. Årets sesong har absolutt vært en av Leangens beste sesonger. Han er også nylig utnevnt som æresmedlem i Asker CK. To fantastisk flotte representanter for norsk sykkelsport. Tekst/foto F. Iversen   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *