En enkel rapport fra Veteranklubbens årlige tur til 6- dagers i København. 

I år var vi 13 personer fra Veteranklubben som var for og oppleve dette tradisjonsrike velodrom arrangementet. Etter en hyggelig fergetur fra Oslo til København, hadde vi noen hyggelige dager i den Danske hovedstaden. Høydepunktet på turen var jo å oppleve finaledagen på årets 6-dagers arrangement.

oznorSom vanlig var det masse folk og «høylytt» stemning i arenaen. Det startet 16 par og 13 fullførte. Kampen om seieren sto mellom par nr. 7 Oliver Wulf/Michael Mørkøv og par nr. 16 Kenny de Ketele/Moreno de Pauw fra Belgia. Før siste øvelse ledet belgierne med 1 runde foran danskene. Danskene prøvde flere ganger å utligne men belgierne var for sterke og vant fortjent.

oznor

oznor

rhdrAnders Oddli var eneste nordmann som var med. Han var i par nr. 4 sammen med dansken Michel Kreder. De endte på 11 plass. Oddli hadde flere gode enkeltprestasjoner underveis.

Litt laber stemning på slutten siden det ikke ble dansk seier. Bildene er tatt med et mobilkamera og på avstand, derfor ikke topp kvalitet, tatt på finaledagen tirsdag 5 februar.

Mvh. Terje Opsahl

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *