Årets sykkel VM arrangeres i Yorkshire England fra 21 til 29 september.

Norwegian Cycle Tours arrangerer (for 16 gang) en supporter tur fra tirsdag 24 september med retur mandag 30 september. Vi har ledig 3 plasser til dette arrangementet som inneholder flyreise (Oslo/Bergen- Manchester t/r) hotellopphold på et flott sentralt hotell rett ved løypa i Harrogate (som er helt sentral i dette VM). Se øvrige reportasjer rundt dette. http://norwegiancycletours.no/2018/09/15/invitasjon-til-vm-i-yorkshire-2018/ Totalt bli vi ca. 40 personer på tur.

Varese 4
Her et supporterbilde fra Varese 2008. I starten på en tøff tur med ca. 2 km stigning (gjennomsnitt 5%).

Bli med og opplev dette fantastiske arrangementet ringside, her vi nordmenn kan vise til mange flotte sykkelresultater.

Ta snarlig kontakt med fritjof@norwegiancycletours for mer info og pris.