Kjære sykkelvenner.

Vi vil herved invitere dere til en flott sykkelopplevelse i “Flanders Belgia“.

Som dere ser er vi nå godt i gang med planlegging for årets sykkel VM i Belgia. Håpet er jo at vi da slipper unna noen form for virus smitte. Prognosene fremover er gode, så vi håper vi er til det normale i løpet av våren/sommeren. Så får vi bare se på fjord årets opplegg som en dyrebar erfaring.

Neste års VM arrangeres i tidsrommet 16 til 26 september, og utgangspunktet for mange av konkurransene blir traseen til Flandern. Se for øvrig vedlagt kartoversikt.

Vi håper jo på en stor og flott deltagelse fra alle våre supportere til denne turen. Vi legger da opp til en tur fra onsdag 22. til mandag 27. september.

Vi har fått tilgang til to flotte hotell alternativer, kommer tilbake med mer info rundt dette

Vi kommer også tilbake med mer info vedrørende reisetider og pris for turen, men som det ser ut for nå så vil det ligge på totalt ca. 8.750,- pr. person i dobbeltrom, litt høyere pris for enkeltrom.

Som dere vil se ut fra arrangørprogrammet så vil alle tempo konkurranser bli arrangert frem til onsdag 22. september, fridag (treningsdag) på torsdag, og så fellesstart program fredag til søndag.

Er litt usikker på om vi skal reise ned på onsdag eller torsdag. Torsdag er fridag, å det kunne være flott å benytte denne til div. alt. gjøremål, bla. følge trening i løypa i Leuven. Da må vi reise onsdag. Flytider er bestilt til onsdag. 

Se link: https://www.flanders2021.com/en            

Flott om dere gir en snarlig tilbakemelding, vi har satt en øvre grense på 25. deltagere, ser frem mot å høre fra dere. Vi har akkurat nå 8 ledige plasser. Så her er det bare å melde seg så fort som mulig. Send en melding til: fritjof@norwegiancycletours.no 

Så ønsker vi alle en fortsatt virus fri vinter. http://norwegiancycletours.no/