Det er med stor sorg vi bringer det triste budskap om at klubbens leder gjennom de siste 7. årene Jan G. Gjertsen sovnet stille inn i går, 15. april. Han ble 75 år. (Bilde Jan Gjertsen overrekker Veteranklubbens pokal til Vegard Stake Laengen, på årsmøtet i 2018).

Jan kom inn i sykkelsporten da sønnen begynte å sykle konkurranser. Han har vært leder i Lørenskog CK og mangeårig leder av Akershus Cyklekrets. I Veteranklubben har han sittet i styret siden 2002, først som styremedlem og fra 2014 som formann. Han var bl.a. initiativtaker til og leder for klubbens mange turer til bla. 6-dagers i København.

Jan, var også en av de ivrige som var med på en rekke VM turer i regi av supporter klubben. Det siste VM var til Innsbruck – Tirol 2018. Her vi hadde noen flotte dager sammen med gode venner. Han sto også for arrangementet til sykkel VM i Bergen i 2017.

Jan var meget interessert i Veteranklubben, og han holdt fast ved formannsvervet selv om sykdommen hans skapte utfordringer de siste to år. Vi kommer til å savne ham.

Som nevnt i rundskriv 2/2021 er Terje Amundsen nå klubbens leder.