Det ble et hyggelig gjensyn med veterangruppa etter 2 års opphold. Grunnet Covid 19 ble det ikke arrangert årsmøte i 2020.

Årets møte den 25. november samlet tilsammen 33. medlemmer. Totalt er det nå 156 medlemmer i NCF VK. Det er ikke tvil om at vi trenger flere og yngre representanter, noe som absolutt bør være et satsningsområde i det året vi nå går inn i. Veteranklubben bør og skal være en klubb for alle veteraner i Norge. Et alternativ for å nå ut i vårt langstrakte land kan være at vi avholder enkelte medlemsmøter i ulike regioner. Dvs. man legger opp til hyggelige medlemsturer til for eks. Sørlandet, Vestlandet, Trønderlag og Nord Norge. Å legger da opp til medlemsmøte i den enkelte region i samarbeide med en tilhørende klubb. Da kan man nå ut å samtidig verve nye medlemmer. Veteranklubben kan også være en plattform for ulike aktiviteter rettet mot sykkelmiljøet i Norge, her sitter tross alt meget engasjerte sykkel personer som innehar stor faglig sykkel kompetanse.

De to eneste kvinnelige medlemmene som var til stede: Monica Valen og Inger Næss
To sentrale og flott veteraner, Arne Blakkilsrud og Gunnar Elvsveen

Tradisjonens tro ble det også i år delt ut «Veteranklubbens Pokal for 2021″ som i år gikk Tobias Svendsen Foss, Lillehammer CK/Team Jumbo-Visma, for hans fremragende resultater i årets sesong. Dobbelt Norsk mester i 2021, norsk rekord på 50 km. Å sist men ikke minst hans fantastiske 9. plass sammenlagt under årets Giro d’Italia, noe ingen nordmenn har klart tidligere.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Tobias-Foss-900x490.jpg
Tobias Foss fra årets Giro d’Italia

Årets Ungdomsstipend på 7.500 kroner ble i år tildelt Stian Edvardsen-Fredheim, Glåmdal SK. Stian er 18 år og kommer fra Kristiansand, å kan vise til en rekke gode resultater i årets sesong. Bla. ved å vinne årets første Norgescup ritt, vinne 1. etappe og poengtrøya sammenlagt i juniorens «Fredsritt» i Tsjekkia, andre plass sammenlagt i etapperitt i Ungarn, samt etappeseier i GP ritt Sveits. Det toppet seg med at han vant juniorens Paris-Roubaix 2021 en rittprestasjon som vi alle vet står meget høyt.

Årets ungdomsstipend ble i 2021 gitt til Stian Edvardsen-Fredheim Glåmdal SK

Vi gratulerer årets Vinnere med pokal og stipend.

Årsmøtet ble avsluttet med følgende nye styrerepresentanter: Leder: Terje Amundsen (ny), IL Stjernen, Nest leder: Per Morten Vaagan (ny) TVK, Sekretær: Arild Friberg, IK Hero, Kasserer: Tore Milsett, Lørenskog CK. Styremedlem: Terje Opsahl, IK Hero. Varamedlem: Ole Kr. Karlsen, Tønsberg CK. Revisor: Arild Salte (ny) BOC og Olav Tyrhaug, IK Hero.

Styrets representanter, fra venstre: Per Morten Vaagan, Ole Kr. Karlsen, Arild Friberg, Terje Amundsen, Tore Milsett og Terje Opsahl

Tradisjonen tro ble det også i år servert Julemat med tilhørende drikke. En absolutt koselig avslutning på årets sykkelsesong.

Styrets leder Terje Amundsen (i mitten) hadde gleden av å overrekke blomster til de gode hjelperne av Julemiddag og kaffe servering.