Som dere ser av ovennevnte logo så jobber vi nå for en tur til den andre siden av kloden, dvs. Australia. Sist vi var i Australia ( Geelong ) så fikk vi en Norsk verdensmester, hvem husker ikke Thor Hushovd og hans fantastiske seier på fellesstart i 2010. Mulighetene til nok en norsk mester er store også denne gang.

Verdensmester Thor Hushovd 2010 Geelong Australia. Arkivfoto

Vi planlegger nå en tur på minimum 10 dager til Wollongong Australia, (går jo nesten 2 dager bare i reise), å når man først tar en så lang tur så bør man også oppleve litt av landet.

Vi har nå kontakt med VM organisasjonen i Australia og de har nå kommet med div. informasjon rundt arrangementet.

Her et utsnitt av de ulike løypevalgene som også gjelder for kvinner junior or senior, samt herrer junior, U23 og menn elite.

VM arrangeres i tidsrommet 18 til 25 september, og i Australia er dette på starten av våren. Australia er vel det land i verden som har de strengeste regler og rutiner for inn og utreise. De har nå åpnet opp igjen landet etter en lang lockdown, her tiltakene har vært meget strenge.

Det vi her ønsker med denne invitasjonen er å få en tilbakemelding om hvor mange som kunne tenke seg å ta denne turen til Australia, sykkel kombinert med litt ferie.

Wollongong er en kystby med flotte badestrender. Her et bilde av bla. noe av løypetrassen.

Litt info rundt Wollongong som er Australias 9. største by, med ca. 280000 innbyggere, ligger ikke mer en ca. 8 mil fra Sydney

Det er da kun 1 time og 35 min. med tog. Ca. 1 time med bil. Forholdsvis mange hoteller som nå begynner å bli full booket. Derfor viktig å få vite om dette er av interesse for DEG. Til orientering har vi allerede reservert på to av byens hoteller.

Et bilde fra den meget spesielle og spektakulære løypetraseen som slynger seg flere km langs kysten.

Flyreise er vel det som de fleste tenker mest på, her er det mange alt. løsninger. Man kan da velge om man vil ha 1 eller to mellomlandinger, dette har jo da en sammenheng med pris. (Det er ikke direktefly fra Norge). Man må regne med en flytid på mellom 23 og 28 timer (inkl. mellomlandinger) effektiv flytid ca. 20 timer.

Vi satser på en reise fra 15 til 26 september. Dvs. totalt 11. overnattinger. Ta gjerne kontakt med fritjof@norwegiancycletours.no for mer info og påmelding.

Så kan man velge om man også vil booke hotell i Sydney den første uken og så konsentrere seg om sykkel resten av tiden. Dette må vi komme tilbake til. Her finner du alt av info rundt arrangementet. wollongong2022.com.au

Sjekk ut link over løypeprofiler: RR Men’s Elite – V2 (wollongong2022.com.au)