Tradisjonens tro ble Årsmøte arrangert i Skøytemuseets lokaler på Frogner, 23. november 2023.

(Bilde Andreas Leknessund i årets Arctic Race. Foto: arkiv Arctic Race) Vi beklager ellers en dårlig bildekvalitet, grunnet feil på kamera.

På årsmøtet er det en oppsummering av alt som har skjedd i løpet av året, foruten gjennomgang av regnskap, valg og div. aktiviteter, så var det også utdeling av Veteranklubbens Ungdomsstipend og Veteranklubbens pokal.

Klubbens nye leder overrekker stipendet til Kamilla Aasebø (SK Rye)

Leder Terje Amundsen ønsket velkommen til en noe redusert medlemsdeltagelse, men som likevel var i meget god stemning. Det var en kort gjennom gang av klubbens medlems aktivitet, som pr. dags dato er på 150 betalende medlemmer og 5 æresmedlemmer. 5 nye medlemmer innmeldt i løpet av 2023. Torfinn Haaland, Tore Elvedal, Sture Kristiansen, Svein Gaute Hølestøl og Atle Kvålsvoll. Flott at vi ser en positiv deltagelse fra tidligere toppsyklister. Det blir en av satsningsområdene å få rekruttert flere «yngre» medlemmer fra begge kjønn. Medlemstallet pr. 31. oktober 2023 er 150 betalende medlemmer + 5 livsvarige = 155 medlemmer.

Videre var det gjennomgang av regnskap, som viser en positiv økonomisk situasjon. Det er blitt avhold 6. styremøter og to medlemsmøter i løpet av 2023, det har også vært arrangert en medlemstur på sykkel på Jeløya i regi av tidligere sekretær Arild Friberg, med en noe begrenset deltagelse. Tror det her må tenkes nytt og annerledes for å få med flere av våre medlemmer på ulike aktiviteter.

Kamilla Aasebø med ungdomsstipendet

Tradisjonen tro så ble det også i år delt ut Veteranklubbens pokal samt ungdomsstipend. Veteranklubbens pokal ble i år tildelt Andreas R. Leknessund for sine mange flotte resultater både internasjonalt og nasjonalt. Beklageligvis kunne ikke Leknessund møte opp for å motta pokalen, den vil derfor bli delt ut ved en senere anledning. Ungdomsstipendet gikk i år til multitalentet Kamilla Aasebø (SK Rye). Denne 17 år gamle jenta har gjort seg mest bemerket på terrengsykling, men har i år også tatt steget helt til tops på landeveissykkelen. I tillegg er hun en meget habil skiløper. Kan vise til bla. Sølv i EM MTB og vinner av NM gateritt, denne jenta vil vi høre mye om i årene som kommer.

Ingen julemiddag uten god hjelp fra flotte damer.

Styrets nye leder Per Morten Vaagan, takket avtroppende leder Terje Amundsen (IL Stjernen) for en flott jobb gjennom de to siste årene.

Ny leder Per Morten Vaagan (til H) takker avgåtte Terje Amundsen for en flott innsats gjennom de siste 2 årene.

Det var også valg av nytt styre, som for 2024 består av følgende personer:

Leder: Per Morten Vaagan (TVK) ny valgt for 1 år. Nestleder: Ole Kr. Karlsen (Tønsberg CK) ny valgt for 2. år. Sekretær: Fritjof Iversen ny valgt for 2. år. Kasserer: Ingar Wilhelmsen (Hasle-Løren IL) ikke på valg, 1. år igjen. Styremedlem: Terje Opsahl (IK Hero) ikke på valg. Varamedlem: Terje Amundsen (IL Stjernen) Ny på valg for 1 år.

Revisorer: Arild Salte (BOC) ikke på valg, Per Langseth (Spkl Rye) Ny valgt for 2 år.

Valgkomiteen: Leder Tom Larsen (IK Hero), medlem Vidar B. Sørensen (Sandnes SK), medlem Tore Milsett (Lørenskog CK) Valgkomiteen velges for 1 år av gangen.

Årsmøtet ble avsluttet med uttrekning av div. premier, samt god julemat og godt drikke.