Kjære veteraner. 

Det er med tungt hjerte vi i dag fikk melding om at Dag Erik Pedersen er død, kun 64 år gammel. Alle kjenner vi Dag Erik’s fremragende sykkelferdigheter, bla. fra Italia. 

Dag Erik hadde mange talenter, ikke bare som programleder, men også hans eminente språkferdigheter.  

Dag Erik vil bli savnet, vi lyser fred over hans minne. 

Alle husker vi Dag Erik som «Mesterens mester» i ordets rette fortstand. Bilde NRK

Ellers håper vi alle har det fint og får prøvd sykkelen i det fine vår/sommer været. 

Intensjonen med veteranklubben er og har alltid vært og være en plattform for  sykkel veteraner i Norge.  Beklageligvis kan det være vanskelig og nå frem til alle i vårt langstrakte land. Derfor trenger vi hjelp til og bedre dette. 

Målet har alltid vært og være et samlingssted for landets veteraner 4-5 ganger i året.  

Bla. gjennom 3. medlemsmøter og gjerne et par sykkelturer i løpet av året. Sosialt samvær og «bli bedre kjent» som utgangspunkt. 

Flere av våre medlemmer har også hatt gleden av å treffes under div. sykkel arrangement rundt om i landet, men også gjennom bla. VM i utlandet, samt 6. dagers baneritt i Danmark, nå også på bane i Asker og på Sola.  

Men blant våre vel 145 medlemmer så er det kun noen få som «går igjen» på de nevnte arrangement. Det er jo flott, men vi skulle ønske det kunne være enda flere. 

Vi skjønner at det kan være vanskelig for de sør, vest og nord i landet og komme på for eks. medlemsmøtene, som i all hovedsak arrangeres i Oslo området.. Dette er noe vi hadde tenkt å gjøre noe med.  

Det er derfor beundringsverdig at alle de som ikke kan dra nytte av de ulike tilbudene, likevel betaler medlemsavgift.  

Vi i det nye styret ble valgt inn med det for øye at vi skulle prøve å endre litt på dette. Vi prøver å tenke nye tanker og ideer, men det er vanskelig om vi ikke har medlemmene med oss på dette.  

Vi startet allerede med årets Vårmøte. 

Aldri har det vært et større og bedre program en på årets Vårmøte, et møte vi mener ble en suksess.  

Vi la også opp til en flott og “kanskje litt tøff” sykkeltur den 5. juni. Da med flere meldinger og invitasjoner ut til medlemmene. 

Hva skjer, kun 2. påmeldte til denne flotte sykkelturen til Kikut t/r. Vi forstår at dette kunne være en litt tøff tur for de eldste i klubben, men at ikke de yngre habile sykkelrytterne melder seg på er forunderlig. Hvorfor ikke??? Gratis er det også.  

Hvor er dere som pleier å være med på disse turene? 

Det er derfor nærliggende å spørre hvorfor dere er medlemmer i Veteranklubben? Er det kun for å støtte opp, eller vil dere noe mer?  I såfall, hva vil dere? 

Det utrolige er at vi nå også må fjerne de medlemmer som enda ikke har betalt medlems avgift for 2024. Dette skjer den 15. juni. 

Da vi ikke har nok påmeldte er med tungt hjerte vi må avlyse sykkelturen 5. juni.    

Spørsmålet blir nå, hva med veien videre, vil dere at Veteranklubben fortsatt skal eksistere, vi håper det. Men vi trenger hjelp til og forme fremtidens Veteranklubb, ikke nøl med og ta kontakt. gjerne på mail til: ncf.veteranklubben@gmail.com  

Hilsen fra Veteranklubben