Meld deg på til VM i Innsbruck 2018

INNSBRUCK-TIROL 2018 ROAD WORLD CHAMPIONSHIPS.

Vi inviterer til noen uforglemmelige dager i Innsbruck fra tirsdag 25. sept. til mandag 1. okt.Logo Innsbruck

Vi har nå vært på en rekognoserings tur og sjekket ut div. hoteller og ikke minst løype og løypetrase. Start på de ulike rittene skjer på utsiden av Innsbruck sentrum. Dvs. at Team Time Trial for menn og damer starter i Øtztal. Time Trial for junior g/j og D-elite samt U23 starter i Hall-Wattens. For M-elite går time triel starten Alpbachtal-Rattenberg. Alle har runder og målgang i sentrum av Innsbruck (se bilde).

Innsbruck-2 Den vite streken bak bilen blir målstreken, de kommer da inn mot kjøreretningen.

Alle fellesstarter starter i Kufstein foruten Jenter junior som starter i Alpbachtal-Rattenberg. Det sykles da ca. 50 km forholdsvis flatt, før de kommer inn til Innsbruck, her blir det runder på ca. 14-15 km runder. Løypa i Innsbruck er ikke klar enda men det ligger an til en meget tøff trase. Vi snakker her om total høydemeter på over 4500 m.

Innsbruck-1 Innsbruck-5

Innsbruck er en fantastisk flott by, omkranset av alpene på alle sider. I denne «kompakte» og sentrumsnære byen kan vi garanter en VM stemning 24 timer i døgnet. Her vil alt ligge nært og bekvemt. Problemet kan vel være og se rytterne flere gangen i løpet av runden, så her må man nok finne plass i en av de tøffe bakkene eller inne i sentrum.

Innsbruck-3

Innsbruck er jo mest kjent som ski metropol, hit til Tirol kommer folk fra hele verden. På sommeren er det Down Hill som er det store, de har bygget opp transport fra sentrum med bla. trikkevogner som frakter deg til Gondolheiser som tar deg med opp i ca. 2700 meters høyde. Egne vaskehaller for gratis sykkelvask, det var ikke mange syklister på racer her. Men med et meget godt og integrert sykkelnett rundt om, og i byen så er dette også en by for syklister. Mest kjent er nok Innsbruck for et av verdens største krystall fabrikker som produsenter SWAROVSKI. Vi var og besøkte dette fantastiske anlegget, noe vi virkelig kan anbefale til alle.

Innsbruck-4 Det blir tøffe og harde bakker i dette VM.

Vi kommer til og satse på et hotell i sentrum av Innsbruck, dvs. at man da enkelt kan gå til løypa ved mål gang ved universitets plassen eller en annen plass i løypa. Det blir bygget opp med publikumsplasser og storskjermer ved vekslingsområdet.

Er det av interesse for å være med på denne turen i regi av Norwgian Cycle Tours ta da snarlig kontakt med f.ivers@online.no for mer info og priser.